Tiden bara rusar.....

Mat lagas....Mat ätes.
Massor av allt gott inmundigas och linningen sitter allt hårdare i "midjan" ;-)
Ja ja...
Det heter ju att det viktigaste är att man äter bra & rätt mellan nyår & jul så med
en liten slarvförlängning till trettondagen ska jag nog klara mig riktigt bra...uppzz
för sommaren...
 
 
 
Mitt i allt lär man sig nya saker - att göra egen majonäs tex.
NU ska jag alltid skapa egen. Så himlans mycket godare!!
 
 
En inte så självklar lärdom var att testa på olika ålders whisky...
Jag förstår mig inte på de som verkligen KÄNNER skillnaden...
Efter tre zippar fanns ingen tydlig bästhet alls!?
Tilläggas bör att glasen endast är tändsticks-ask-små och 
flaskorna inte heller särskillt stora. Nog tur det...
Det vore ju slöseri annars :-)
 
 
Jag städar ut julen och (tittar) lyssnar på tecknad film.
Det har blivit en av mina traditioner. Tecknat = KUL!
En och annan Jim Carrey-film kan också slinka förbi.
Kan lyssnas på utan någon-som-helst-ansträngning ;)
 
 
Julstjärnorna är förbrukade...
 
 
...men det gör absolut INGENTING!
Jag har tre amaryllis i knopp och lika många orkidéer i blom.
BlomToksHärligt!
 
 
 
Strax ska jag kränga (= äta på skånska) en tacotallrik och
nästan samtidigt planlägga morgondagens pajtillverkande.
 
Inte endast Blomtok -även Mattok :-D
 
Lev o må väl!
Sus


Kommentarer
Life of Johanna

Låter som du har det kanon!

Ja 2014 har varit helt underbart, nu längtar vi efter få träffa vårt mirakel :)

2015-01-02 @ 20:24:31
URL: http://lifeofjohanna.se
Celine

Så galet god maten såg ut på första bilden!

2015-01-03 @ 02:15:08
URL: http://celinelf.se
Christina

Mmm, vad gott!
Fint med blomstrande orkidéer :)
Visst är det underbart, det här att vara ledig, äta gott, kolla in sina blommor....och bara ha det bra:)

Kram och God fortsättning på 2015!

2015-01-03 @ 08:00:28
URL: http://www.blog.christinakarlsson.se
Pernilla

Jag har verkligen gottat mig i godis, bröd och god mat. "Alldeles för mycket kolhydrater", kommer vågen skrika. Det fixar jag i Januari ich Februari. Gå och gå och gå och gå.
Annars brukar jag göra tvärt om, motionera först och unna mig sen. Men nu blev det så här.
/P

2015-01-03 @ 09:26:49
URL: http://dogladyn.blogg.se
Decdia

Whisky... det är nåt jag inte lärt mig gilla, smakar tantparfym. :) Men man vet aldrig om man lär sig senare. Kul att testa något nytt i alla fall!

2015-01-03 @ 17:54:01
URL: http://decdia.blogg.se/
Ama de casa

Vår jullavendel har klarat sig riktigt bra, faktiskt :-)

2015-01-03 @ 18:32:45
URL: http://amacasa.wordpress.com
Susanne P

Whisky är gott men man blir så bedövad. ;)

Kram

2015-01-03 @ 20:44:59
URL: http://www.susannep.blogspot.se
ullis

Ja du en hel del mat har det blivit men som sagt man ska ju överleva ett tag också....ha ha ha. Jag gjorde också majonäs själv för första gången här i mellandagarna och som du säger - kommer aldrig mer att köpa färdig.

Kram och go' fortsättning!

2015-01-03 @ 21:27:04
URL: http://tidsoptimistenbloggar.blogspot.se/
Stolpåsgård

Bra start på mat året och blomm året hos dig!
Önskar dig en god fortsättning på det nya året.
Kram Sussi på Stolpås

2015-01-04 @ 20:21:53
URL: http://www.stolpasgard.blogspot.com
Life of Johanna

Ja vi skall nog hitta namn, vi har bara inte diskuterat det alls förrän ikväll, läge och ha ett par på listan som vi båda två gillar och kan tänka oss.. Ja ökennamn tänker vi med på, det vill man gärna undvika.

2015-01-05 @ 00:14:45
URL: http://lifeofjohanna.se
Clin

God fortsättning =)
Nu har jag haft en semester från bloggen på någon vecka men är nu tillbaka :D
Måste också få orken till att städa ut julen här hemma. Orken har lixom försvunnit lite på vägen nu efter alla röda dagar och jobb. 1 v semester hade inte varit fel ;)
Hoppas du har haft en underbar jul och nyår.
Massa kramar

2015-01-05 @ 21:33:03
URL: http://emmaclin.blogg.se
Mickis

Egen majonäs... Det låter svårt men gott :-)
Tur att man inte ska knö in sig i bikinin än ;-)

Ha en fin kväll!
Kram ❤️

2015-01-06 @ 22:35:08
URL: http://meramickis.blogspot.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0